Volg ons op Facebook

De Nijmeegse Vierdaagse trekt jaarlijks zo’n 42.000 lopers! Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in Nijmegen en de prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wandelen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen.

De 100e Nijmeegse Vierdaagse!

De Nijmeegse Vierdaagse start op dinsdag 19 juli. Een bijzondere Vierdaagse, het is namelijk de 100e editie! En dit jaar lopen Daan & Sinne mee. Beiden zijn 11 jaar en behoren dan ook tot de jongste deelnemers. En misschien is Sinne wel de jongste! Hij wordt pas in december 12 jaar. De twee vrienden wonen in Voorhout en hebben het Vierdaagse bloed door hun aderen stromen. Zo heeft de vader van Sinne, Marc, al een aantal keren de 50 km van de Vierdaagse gelopen, terwijl de oma van Daan al heel wat keertjes de 30 kilometer heeft gelopen.

De jongens zijn al sinds januari in training en lopen nu wekelijks zo’n 25 kilometer. De komende weken gaan ze stug door om in juli de op de Via Gladiola hun Vierdaagsekruis te mogen ontvangen!

Daan en Sinne trainen

Wat hen EXTRA bijzonder maakt, is dat zij  Upendo ondersteunen met hun actie. Via de speciale pagina van de 4Daagse – Wij lopen de Vierdaagse voor een goed doel –  kunt u hun wandeling financieel ondersteunen. De totale opbrengst komt volledig ten goede van de kinderen van Upendo!

Wilt u Daan & Sinne helpen zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Upendo? Volg hen dan ook onze Upendo Facebook pagina en deel dit bericht onder uw vrienden!

  • De kinderen verdienen het!

    De kinderen verdienen het!
  • Ideeënbus

    Ideeënbus
  • Uitgelichte Partner

  • Volg ons op Facebook