Volg ons op Facebook

DSCN1525

Hélène Vlijm, ambassadeur voor Upendo Projects Kenya.

Upendo heeft me van het eerste moment aangesproken, omdat het zo dicht bij je staat. Het is geen naamloos ontwikkelingsproject, maar een hands-on project, waarbij je de gevolgen ziet van hulp en initiatieven die opgestart werden en in een voortdurend proces voortgang vinden. In februari 2012 was ik in de gelegenheid om het Upendo Kanshuis met hun kinderen te bezoeken. En hetgeen ik me erbij voorstelde, werd meer dan bewaarheid. Na een hartelijk welkom van de zeer gemêleerde groep van 24 kinderen, had ik een onvergetelijke tijd en heb de kinderen in mijn hart gesloten. Ze verdienen het om een goed en veilig thuis te hebben. Voor dit project wil ik me graag nog meer inzetten. Als ambassadeur hoop ik dit te kunnen doen.

Sylvia Wildschut

Sylvia Wildschut, ambassadeur voor Upendo Projects Kenya.

Als leerkracht van een basisschool ben ik altijd onder de indruk geweest van de veerkracht die kinderen soms hebben in moeilijke situaties. Doordat ze gekoesterd en gestimuleerd worden, doen ze vaak hun best om een probleem te overwinnen. Vervolgens gaan ze verder alsof er niets aan de hand was. Kinderen vinden iets al snel weer normaal. Ook de kinderen in Kenia gebruiken deze sterke innerlijke natuurlijke kracht. Vaak echter ontbreekt het aan koesterende omstandigheden en stimulans doordat ze alleen in het leven staan. Daarom zijn projecten als Upendo Childrens’ Home onontbeerlijk in deze wereld. Uit ervaring weet ik hoe goed kleinschalige projecten kunnen werken en hoe waardevol ze zijn. Dus ik ben erg blij dat ik met de Stichting Daraja in contact kwam. Ik sta volledig achter dit project, want kinderen kunnen het nog niet alleen. Zij verdienen een leven en een toekomst waarin ze de betekenis van liefde kennen.

  • De kinderen verdienen het!

    De kinderen verdienen het!
  • Ideeënbus

    Ideeënbus
  • Uitgelichte Partner

  • Volg ons op Facebook

  • Warning: Use of undefined constant wp_foo - assumed 'wp_foo' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa01/upendoprojectskenya.org/httpdocs/wp-content/themes/upendo/footer.php on line 30