Volg ons op Facebook

In mei 2007 is Stichting Daraja for Children voor Upendo Projects Kenya (voorheen Upendo Childrens Home) in Den Haag opgericht.
De stichting wordt in Nederland geheel geleid door vrijwilligers.
Het bestuur van de stichting stelt zich ten doel om alle middelen te organiseren en in te zetten die nodig zijn om Upendo Projects Kenya te realiseren en, in samenwerking met de partnerorganisatie, te begeleiden naar zelfstandigheid. Het werven van voldoende fondsen voor een goed thuis, de verzorging en de scholing van de kinderen is daarbij natuurlijk van het allergrootste belang.

Stichting Daraja for Children is door de belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Bestuur en vrijwilligers die zich inzetten voor de Stichting Daraja for Children ontvangen hiervoor geen vergoeding.
De Stichting werkt nauw samen met de partnerorganisatie in Kenia, Upendo Children’s Development Organization NGO, die formeel verantwoordelijk is voor het beleid en de exploitatie van Upendo Children’s Home en Projecten. De partnerorganisatie is een officieel geregistreerde Keniaanse NGO (niet – gouvernementele organisatie), die in 2008 is opgericht in Naïrobi.

De Nederlandse Stichting en de Keniaanse NGO hebben hun samenwerkingsrelatie vastgelegd in een overeenkomst met als doel gezamenlijk te werken aan Upendo Projects Kenya en dit tot duurzame projecten voor een betere toekomst van kinderen te maken.

Het Keniaanse NGO bestuur bestaat in totaal uit 5 leden. De voorzitter van de Stichting Daraja for Children is tevens secretaris van deze NGO. De voorzitter, de penningmeester en 1 bestuurslid zijn allen Kenianen. 

Upendo werkt voor de jeugd

Door de NGO is een strategisch plan gemaakt voor de komende 3 jaar.

UCDO strategy plan 2017-2019

Ook is ons beleidsplan voor 2019 te vinden onder deze link: Beleidsplan-Daraja-for-Children-2019.

  • De kinderen verdienen het!

    De kinderen verdienen het!
  • Ideeënbus

    Ideeënbus
  • Uitgelichte Partner

  • Volg ons op Facebook

  • Warning: Use of undefined constant wp_foo - assumed 'wp_foo' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa01/upendoprojectskenya.org/httpdocs/wp-content/themes/upendo/footer.php on line 30