Volg ons op Facebook

Hauptmeijer & Clotscher

Hauptmeijer & Clotscher is gespecialiseerd in vernieuwing en ontwikkeling van organisaties en mensen. Wij zijn partners in visie, strategie en leiderschap van vernieuwing, wij doen dit met passie voor het leveren van kwaliteit en resultaat. Als transformatie consultants combineren wij de organisatiekundige ontwikkeling met individuele ontwikkeling. Individuele mensen maken het verschil! Excelleren is onze norm, wij leggen de lat hoog vanuit ons eigen vakgebied: ontwikkelen vernieuwingsconcepten, organisatieontwikkeling, assessments, coaching, training, mediation en topsearch.

Wij dragen met plezier bij aan het presteren en ontwikkelen van strategische leiders, managers en professionals. Talent ontdekken, ontsluiten, en omzetten in meerwaarde voor de organisatie. Als het complex en verrassend is, weten onze klanten ons te vinden voor een assessment om een strategische interim-manager te testen, een search opdracht om een innovatieve bestuurder te vinden, of een ontwikkeltraject om een afdeling van een Gemeente de regierol beter op te laten pakken, of om alle medewerkers van een bouwbedrijf mens- en resultaatgericht in positie te zetten voor co-creatie.

Vrijblijvend informatie
070 346 92 05 of info@h-c.nl

››  bezoek website van deze partner

Join! for kids

Stichting Join!forkids werkt met beoordelingscriteria waar projecten die zich bij Join!forkids aansluiten, aan moeten voldoen. Alle goedgekeurde kinderprojecten passen binnen de missie en de visie van Join!forkids en worden gecontroleerd op duurzaamheid, professionaliteit en transparantie. Join!forkids doet dit door de jaarverslagen te controleren, kwartaalgesprekken te voeren met initiatiefnemers, contacten te onderhouden met het bestuur van de aangesloten stichtingen in Nederland en de projecten te bezoeken.

Join!forkids streeft ernaar een erkend praktijk kwaliteitskeurmerk te bieden aan haar kinderprojecten wanneer zij voldoen aan de gestelde criteria. Na goedkeuring kunnen de kinderprojecten het JOINED! keurmerk op hun website plaatsen. Hiermee willen we aan betrokkenen en aan (potentiële) donateurs laten weten dat het hier om betrouwbare, transparante en duurzame projecten gaat en dat donaties met 100% zekerheid worden besteed waar de gever het voor heeft bedoeld: aan educatie en ontwikkeling van kinderen.

››  bezoek website van deze partner

HEVO

Hevo Consult is een bedrijf dat enerzijds terugbetalingsregelingen voor medicijnen verzorgt en anderzijds een bij het NOAB aangesloten administratiekantoor is, waar een team van enthousiaste medewerkers de administratie van zowel particulieren als bedrijven verzorgt. Maar ook een bedrijf dat verantwoordelijkheid neemt op grotere schaal. Met de filosofie ‘ons bedrijf stopt niet bij de grenzen van Nederland’ , heb je als onderneming de kans om verantwoording te nemen die verder reikt dan de eigen bedrijfsbelangen. Hevo Consult steunt, met overtuiging en inzet, Upendo Projects Kenya.

››  bezoek website van deze partner

Jaap Robben

Jaap Robben is schrijver/dichter en theatermaker. Hij wilde vroeger eigenlijk Afrikaan worden en archeloog, maar ronde eerst zijn studie Milieu-Maatschappij wetenschappen af en ging vervolgens naar de Koningstheater Akademie in Den Bosch. Sinds september 2008 is Jaap voor 2 jaar benoemd tot Stadsdichter van Nijmegen.
Jaap Robben gelooft in Upendo omdat het een project is dat niet alleen bestaat uit liefde en goede bedoelingen, maar omdat het is opgezet met kennis en een duurzaam plan. Daardoor is Upendo een mooie definitie van het woord dat tussen hoop en toekomst hoort. Daarom steunt Jaap Upendo.
Jaap schrijft (kinder)verhalen en poezie. Van de opbrengst van zijn boeken gaat een deel naar Upendo.

››  bezoek website van deze partner

WijnWandeltochten

Jeanet Bruining van WijnWandeltochten steunt Upendohome met een vaste maandelijkse donatie voor de lopende kosten van het Upendo Children’s Home.

Op iedere WijnWandeltocht neemt zij de tijd om haar wijnwandelaars dat wijngebied te leren kennen. Tijd ook voor een gesprek met eigenzinnige wijnboeren, voor de gein van de geur en de beleving van de smaak.
Zo’n WijnWandeltocht blijft genieten van tong tot teen!

››  bezoek website van deze partner

  • De kinderen verdienen het!

    De kinderen verdienen het!
  • Ideeënbus

    Ideeënbus
  • Uitgelichte Partner

  • Volg ons op Facebook