Responsive image

Wat is Upendo?

Thuiskomen in een veilige en vertrouwde omgeving is voor ons heel normaal, maar voor veel Keniaanse kinderen helaas niet. Upendo Projects Kenya wil voor weeskinderen van het Keniaanse platteland een springplank naar de toekomst bieden door hen een liefdevol en veilig thuis te geven en te zorgen

Responsive image

Onze film

Je neemt met deze video een kijkje in het kanshuis van Upendo Projects Kenya. De kinderen geven je een rondleiding over het gehele terrein! Dus heb jij altijd al een beeld willen krijgen hoe het er in ons huis aan toe gaat? Bekijk dan deze video!

Steun Upendo!

Doneer en jij helpt mee om voorzieningen te bouwen voor het weeshuis en de school.

Word donateur >
Word sponsor >
Word partner >
Word vrijwilliger >
Vertel over ons >

DIRECT DONEREN >

In lijn met het beleid van de Keniaanse overheid helpt Upendo Projects Kenia de kinderen te re-integreren met (soms verre) familieleden om een band op te bouwen en om uiteindelijk weer deel uit te gaan maken van het familieleven in hun gemeenschap. Zo verblijven de kinderen tijdens schoolvakanties bij hun familieleden die bereid zijn om voor hen te zorgen. Op deze foto zie je Mwanaidi die bijvoorbeeld bij haar oma’s is geweest tijdens de schoolvakantie! Indien een kind naar de middelbare school gaat gaan zij intern; zij verlaten daarmee ook het huis. Upendo Projects blijft zorgdragen voor het onderwijs van deze kinderen.

Responsive image

Actueel

Responsive image

Een nieuwe kerstfilm!

De tweede Upendo film is een feit. Dus klik snel op deze link om de nieuwe leuke film te kunnen bewonderen!

Responsive image

Corona nieuws

Het coronavirus raakt ons allemaal. Zo ook in Kenia. Lees onze speciale corona-nieuwsbrief om op de hoogte te zijn hoe Upendo Projects Kenya handelt in deze tijden van crisus.

Responsive image

Computerles

Onze kinderen moeten natuurlijk ook meegaan met de tijd! Daarom krijgen ze nu ook computerles om te leren hoe ze laptops en computers moeten gebruiken

Contactgegevens

Secretariaat Stichting
Daraja for Children
Vlaskamp 86
2592 AC Den Haag

+31 (0)7 032 469 54

hansjanadriaens@hotmail.com