Responsive image

Onze film

Je neemt met deze video een kijkje in het kanshuis van Upendo Projects Kenya. De kinderen geven je een rondleiding over het gehele terrein! Dus heb jij altijd al een beeld willen krijgen hoe het er in ons huis aan toe gaat? Bekijk dan deze video!

Responsive image

Steun Upendo!

Doneer en jij helpt mee om voorzieningen te bouwen voor het weeshuis en de school.

Steun Upendo!

Doneer en jij helpt mee om voorzieningen te bouwen voor het weeshuis en de school.

Word donateur >
Word sponsor >
Word partner >
Word vrijwilliger >
Vertel over ons >

DIRECT DONEREN >

In lijn met het beleid van de Keniaanse overheid helpt Upendo Projects Kenia de kinderen te re-integreren met (soms verre) familieleden om een band op te bouwen en om uiteindelijk weer deel uit te gaan maken van het familieleven in hun gemeenschap. Zo verblijven de kinderen tijdens schoolvakanties bij hun familieleden die bereid zijn om voor hen te zorgen. Op deze foto zie je Mwanaidi die bijvoorbeeld bij haar oma’s is geweest tijdens de schoolvakantie! Indien een kind naar de middelbare school gaat gaan zij intern; zij verlaten daarmee ook het huis. Upendo Projects blijft zorgdragen voor het onderwijs van deze kinderen.

Responsive image

Actueel

Responsive image

Tandartsbezoek

Alle kinderen en mama’s zijn weer voor een controle naar de tandarts geweest! Bedankt Dutch Dental Care – Tandheelkundig Vrijwilligerswerk Kenia

Responsive image

Lekker schommelen

De lieve Penninah en Frederick zijn vrolijk aan het schommelen

Responsive image

Vier nieuwe kindjes

We hebben vier nieuwe kindjes uit één gezin in ons huis een plekje gegeven.Op de foto’s zie je Irene (in de blauwe jurk), Caroline Khaosa (met de roze broek), Frederick en de kleine Angel.

Contactgegevens

Secretariaat Stichting
Daraja for Children
Vlaskamp 86
2592 AC Den Haag

+31 (0)7 032 469 54

info@darajahome.org