Met de financiële ondersteuning hebben onze partners bijgedragen aan de realisatie van Upendo Children’s Home, een kanshuis met 24 kinderen, en Upendo Academy, een school voor maximaal 120 jonge kinderen. Maar ook aan de bouw van de boerderij met groente, fruit en levende have. Hiermee hebben zij bijgedragen aan de hoopvolle toekomst van veel thuisloze kinderen.
Begin 2013 zijn we de peuter-/kleuterschool gestart voor 60 kinderen (in 2014 neemt dit aantal toe tot 90) uit kansarme gezinnen.
We zoeken nu ondersteuning voor de exploitatie-/beheerfase. Je kunt hierbij denken aan de kosten voor medische verzorging, de boerderij, schoolkosten,etc.

Voor het verder realiseren en exploiteren van onze projecten kun je ook een eenmalige gift doen. Zowel particulieren, scholen, instanties als bedrijven zijn zeer welkom.

Als bedrijfspartner willen wij graag samenwerken om jouw beleid op het gebied van   maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) te versterken. Dit kan betrekking hebben op alle stakeholders binnen jouw bedrijf. Het creëren van een win-win-situatie is hierbij ons doel.

De fiscus maakt schenken aan een goede doelenorganisatie aantrekkelijk door deze giften, onder voorwaarden, af te kunnen trekken voor de inkomstenbelasting. Aan jouw klanten kun je tevens aangeven dat je bedrijf een M.V.O is. Een maatschappelijk verantwoorde onderneming.

Graag treden wij met je in overleg om hierover nadere afspraken te maken.
Ben je geïnteresseerd, bel of mail ons!

Responsive image

Contactgegevens

Secretariaat Stichting
Daraja for Children
Vlaskamp 86
2592 AC Den Haag

+31 (0)7 032 469 54

hansjanadriaens@hotmail.com