Upendo Projects Kenya (voorheen Upendo Children´s Home) is in 2007 opgericht. Het is een geregistreerde Keniaanse NGO (non-governmental organisation). Upendo is formeel verantwoordelijk voor het beleid en de exploiatiatie -en eigenaar van- het kanshuis, de boerderij en de kleuterschool.

Sinds de oprichting hebben we veel kunnen doen voor de kinderen. Eerlijkheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. We willen zo transparant mogelijk zijn. Dit doen we door jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden van wat er gebeurt via deze website, nieuwsbrieven, jaarverslagen en evenementen, zoals de Upendo Dag die jaarlijks gehouden wordt.

Evenementen

Wij als Upendo vinden het fantastisch om actief bezig te zijn met het goede doel. Een terugkerend event van Upendo zijn de informatiemiddagen. Deze zijn elke keer weer heel gezellig en informatief. Het is een bijeenkomst om bij te praten, informatie uit te wisselen met veel gelegenheid om over het reilen en zeilen van Upendo te spreken. Op 13 april 2019 is onze volgende informatiemiddag. Hier volgt later meer informatie over, maar wil jij hierbij zijn? Zet de datum maar alvast in je agenda!

Over Daraja

Stichting Daraja for Children (ANBI erkend, 2007) is de nederlandse oprichter en financier van Upendo. De hoogste prioriteit van Daraja is het werven van fondsen – via particulieren, stichtingen, bedrijven – om bovengenoemde doelstellingen te bewerkstelligen. We garanderen dat 95% van de inkomsten direct terecht komt bij Upendo. De overige 5% gaat op aan flyers, postzegels en dergelijke zaken. We werken natuurlijk nauw samen Upendo. Daraja en Upendo hebben hun samenwerking in een overeenkomst vastgelegd. Naar buiten toe treden we op onder één naam, die van Upendo.

Twee documenten waarin de plannen staan van beide besturen zijn hier terug te vinden:

Responsive image

Contactgegevens

Secretariaat Stichting
Daraja for Children
Vlaskamp 86
2592 AC Den Haag

+31 (0)7 032 469 54

hansjanadriaens@hotmail.com